İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Bank Asya’nın yönetimine polis baskınıyla el konulmasına tepki gösteren Bitlisliler destek için Tatvan ilçesinde bulunan Bank Asya şubesine akın etti. Destek olmak amacıyla birçok kişi yeni hesap açarken birçok insan da para yatırdı.

Bitlisli vatandaşlardan bazıları ev, araba almaktan vazgeçip parasını bankasına destek için getirirken bazıları da çocuklarının kumbarasını alıp bankaya geldi. Tatvan ilçesinde Bank Asya şubesine gün itibariyle yeni hesap açanlardan Yunus Emre Kaplan, ilk defa bir bankada hesap açtığını belirterek, "Bugüne kadar herhangi bir bankayla çalışmadım. Ama yaşanılanları görünce artık dayanamayıp hesap açmaya karar verdim. Ve bugünden itibaren elimden geldiğince bu bankaya destek çıkacağım. Elimde avucumda ne varsa hepsini buraya yatıracağım." dedi.

Bankaya para yatırmak için gelen vatandaşlardan Adnan Zorlu ise "Bitlis’in Hizan ilçesinden geldim. Bu zor günlerde nerde olsa gelirim ve bankama destek çıkarım. Yapılan bu haksızlık ve hukuksuzluklar elbet bir gün bitecek ve yapanlar cezalarını çekecekler. Biz sonuna kadar bankamızın yanındayız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim