TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme; TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme;
Rusya’da düğün çıkışı tartışan gençlerin kavgası kanlı bitti. Kavgaya karışanlardan biri, alkolün etkisiyle aracını grubun üzerine sürerken, kocasını ezilmekten kurtarmaya çalışan gelin ise aracın altında kaldı.

Rusya’nın İrkutsk şehrinde gecenin geç saatlerinde gerçekleşen olay, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, düğün için eğlenmeye gittikleri bir restorandan çıkan gençler arasında, bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktığı görülüyor. Gençlerden biri cipine binerek aracını grubun üzerine sürüyor. Bu sırada aracın üzerlerine geldiğini gören gelin, kocasını kolundan tutup çekiyor; ancak kendisi aracın altında kalıyor. Kadına çarptığını anlayan şoför ise aracı durdurmak yerine gelinin üzerinden geçerek gözden kayboluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan bölge polisi, gelinle birlikte grupta bulunan bir kişinin daha hastanede olduğunu ve durumlarının ağır olduğunu açıkladı. Polis ayrıca, araçla kaçan zanlının kısa bir süre içinde yakalandığını ve hakkında cezai işlem uygulanacağı ifade etti.

Editör: TE Bilisim