Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
 İsrail’in Gazze saldırıları her geçen gün daha da yoğunlaşarak devam ediyor. Adeta bir açık hava hapishanesi gibi olan Gazze’deki insanlar, acılarının sonlanması için dua etmekten başka bir şey yapamıyor. Tüm dünyanın gözleri önünde yapılan Gazze katliamını, sözde adaleti ve barışı savunan Birleşmiş Milletler denilen topluluk, sadece ‘’KINIYORUZ’’ alt başlığıyla geçiştiriyor.

Bu insanlık suçunu tüm dünya halkı lanetliyor. Toplumun her kesiminden tepki alan katliamın sorumluları, hiç kimseden ve hiçbir güçten korkmayan ve çekinmeyen bir tavır sergiliyor. Vahşi saldırılara 5 saatlik ara vereceğini açıklayan Yahudi tohumu, asker görünümlü teröristler, sadece Filistinliler ile değil, tüm dünyanın tepkileriyle resmen dalga geçiyorlar.

Olayların üzerine, Rusya uyruklu yürekli bir spiker, Amerikan medyasının saptırıcı başlıklarını gözler önüne seriyor. Uzun süredir büyük bir insanlık suçu işleyen İsrail’i bir melek, zulümden gözünü açamayan Filistin’i ise hala terörist olarak gösteren medyayı sert bir dille eleştiren spiker olayları saptırarak değil, tüm gerçekliğiyle ortaya koyuyor.

Haber
: Salih Şenel 
Editör: TE Bilisim