Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Rusya’nın Rostov ve Piskov bölgelerinde 11 kişiyi öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı polis tarafından gözaltına alındı. Zanlının ayrıca 2 kişiyi daha öldürdüğünden şüpheleniyor.

Tek başına yaşayan, 70 yaş üzeri fakir kişileri kendine kurban seçen katil zanlısının (32), ev aletleri satmak için daireye girdiği, daha sonra da vatandaşları öldürdüğü ifade ediliyor.

Konuyla ilgili internet sitesinden açıklama yapan Rusya İçişleri Bakanlığı, zanlının 9 kişiyi Rostov bölgesinde, 2 kişiyi ise Piskov bölgesinde öldürdüğü belirtildi. Zanlının 2004-2005 yılları arasında Rusya’da gerçekleşen başka ölümlerle ilgisinin olup olmadığının araştırılmaya devam ediliyor. Zanlının ayrıca 2 kişiyi daha öldürdüğünden şüpheleniyor.

Rusya İçişleri Bakanlığı Suçlarla Mücadele Birimi sözcüsü İgor Mezinov, Ria Novosti gazetesine yaptığı açıklamada, zanlının 13 kişinin ölümüne neden olduğu ile ilgili ellerinde yeterli kanıt olduğunu söyledi.


Editör: TE Bilisim