Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Rusya’da başarılı bir ameliyatla ayrılan bitişik ikizlerin öncesi, operasyon anı ve sonrasında çekilmiş görüntüleri yayınlandı. Evelinave ve Violetta ismi verilen kız kardeşler artık sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam edebilecek.

Doktorlara çok teşekkür eden anne Yelena Yaçmeneva, ikizleri olduğunu öğrendiğinde çok sevindiğini, ancak karın bölgesinden bitişik olduğu için doktorların doğuma izin vermeyeceğini düşünerek çok üzüldüğünü ifade etti.

Ameliyatı gerçekleştiren ekibin başındaki doktor Vladimir Kojevnikov, ameliyatın 1,5 saat sürdüğünü, bitişik olan ciğerlerin başarılı bir şekilde ayrıldığını söyledi. İki ayrı solunum cihazı kullandıklarına değinen Kojevnikov, ameliyattan iki gün sonra annenin bebeklerini emzirmeye başladığını kaydetti. Doktor, “Violetta dolu dolu ve duygularını belli ediyor. Evelina ise biraz daha sakin ve ağırbaşlı. Her iki kızımız da çok normal.” dedi.

Rusya’nın Altay Bölgesi’nde yapışık ikizler başarılı bir operasyonla ayrılmıştı. Eveline ve Violetta isimleri verilen kızların tek karaciğeri paylaştıkları ve karın bölgesinden birleşik oldukları belirtiliyor. Kalabalık bir ekibin gerçekleştirdiği ameliyat 1,5 saat sürmüştü.

Ameliyat, Sovyetler Birliği’nin dağılmasından bu yana başarılı geçen dördüncü yapışık ikiz operasyonu olarak kayıtlara geçti.

Editör: TE Bilisim