Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı
ABD’de 62 yaşındaki bir iş yeri sahibi, kendisine ateş eden silahlı soyguncuyu hayatı pahasına beyzbol sopasıyla uzaklaştırmayı başardı. Bacağından vurulsa da mücadeleyi bırakmayan cesur adamın kendisini savunması an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü Chicago’daki bir giysi mağazasında meydana geldi. Biri silahlı iki soyguncu, kasadaki paraları almak için iş yerine girdi. Müşteriye silah dayayarak para isteyen şahıslar, beklenmedik bir karşı koyma ile karşılaştı.

Dükkan sahibi 62 yaşındaki Luis Quizphe, beyzbol sopasını kaptığı gibi silahlı şahsa vurmaya başladı. Genç soyguncu 10 el ateş ederek Luis Quizphe’yi bacağından vurdu. Ancak yaşlı adam pes etmedi. Bu sırada iş yeri sahibinin kayınbiraderi de diğer soyguncuyu etkisiz hale getirmeye çalıştı. Beyzbol sopasıyla defalarca darbe alan silahlı soyguncu ile arkadaşı, sonunda para alamadan mağazadan kaçmak zorunda kaldı.

Hastaneye kaldırılan Luis Quizphe’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Chicago polisi, saldırganları arıyor.

Editör: TE Bilisim