Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor
Rusya’nın kültür başkenti St. Petersburg sabah saatlerinde yoğun kar yağışı ve fırtına ile güne başladı. Bir türlü gelmeyen bahar nedeni ile zor günler yaşayan Rusya’da yaz gelmesi için imza kampanyaları yapılıyor ve kiliselerde dua ediliyor. Son olarak Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev de kendi çektiği karlı bir Moskova resmini Twitter’dan paylaşarak “Ne zaman bahar gelecek?” notunu düşmüştü.

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde gün boyu etkisi sürdüren kar ve fırtına iki gün daha kenti terk etmeyecek. Çarşamba gününe kadar gündüz +2, gece ise -4 dereceye kadar düşecek sıcaklıklar önümüzdeki hafta yerini güneşe bırakacak.

St. Petersburg Valiliği Peyzaj Komitesi’nden yapılan açıklamada “An itibariyle şehir sokaklarında yoğun kar yağışı nedeniyle 745 kar temizleme aracı ve bin181 kar temizleme elemanı çalışıyor. Gerekirse gece vardiyasında bu sayılar artırılabilir. Şu ana kadar ortalama 6 bin metreküp kar temizlenmiştir.” denildi.

Editör: TE Bilisim