Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Suud el-Faysal bugün toplanan Şura Meclisi'nde yaptığı konuşmada, "Biz savaş çığırtkanı değiliz; ancak ona hazırız." dedi.

Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah el-Şeyh başkanlığında 26'ncı oturumuna Dışişleri Bakanı Suud El-Faysal da katıldı. El-Faysal meclise, kendi bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dışişleri Bakanı el-Faysal oturumda yaptığı konuşmada, "Husi milislerin ve eski Cumhurbaşkanı (Ali Abdullah Salih), İran'ın desteğiyle Yemen'i karıştırmak ve kağıtları yeniden karmak istiyor." dedi ve şöyle devam etti: "Savaş çağrısını yapan Suudi Arabistan değil; ancak davullar çalınırsa biz ona hazırız."

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı el-Faysal, Yemen'in güvenliğinin Suudi Arabistan'ın, Körfez ve Arap Ulusal güvenliğinin ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çekti. El-Faysal ayrıca, bütünlük, güven ve istikrar dönene ve Yemen'in meşruiyetini savunan "Kararlılık Fırtınası" hedeflerine ulaşana kadar Yemen'e operasyonların devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim