Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mukrin bin Abdülaziz, Mısır Ekonomisini Destekleme ve Geliştirmesi Konferansı'na katılmak için Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentine gitti.

Suudi Arabistan Kralı Selman'a vekaleten konferansa katılacak olan Prens Mukrin'e 4 bakan da eşlik ediyor.

Suudi Veliahdını Şarm El-Şeyh Uluslararası Havaalanı'nda Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Başbakan İbrahim Muhlib ve bakanlar karşıladı.

Prens Mukrin Mısır'a ulaştıktan sonra yaptığı açıklamada, Kral Selman'ın Cumhurbaşkanı Sisi'ye selamlarını ilettiğini, Mısır Ekonomisini Destekleme ve Geliştirilmesi Konferansı'na katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Veliaht Mukrin, kendisinin heyete başkanlık etmesinin, Kral Selman liderliğindeki yönetimin iki ülkenin arasındaki tarihsel ilişkileri geliştirmeye verdiği öneme işaret ettiğini belirtti.
Suudi Veliahdı, bu katılımın aynı zamanda Suudi Arabistan'ın kardeş Mısır Arap Cumhuriyeti'nin gelişimi ve istikrarını desteklemek anlamına geldiğini kaydetti.

Editör: TE Bilisim