Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı
Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan Trabzonspor takımı, UEFA Avrupa Ligi’nde Rabotnicki ile oynayacağı maç öncesinde son antrenmanı yaptı. Ardından Nacionalna Arena Filip II Stadı’nda teknik direktörü Shota Arveladze ile oyuncu Uğur Demirok'un katıldığı basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Shota Arveladze, "Eleme UEFA için Makedonya'ya geldik. Amacımız tabi turu geçmek. Rakip takımı 4 maçı seyretmiş olduk ve iyi bir rakip olduğunu söyleyebilirim. Güzel bir maç bekliyoruz." dedi.

Uğur Demirok ise "Bu turuna geçip ein iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Rakibimize saygı durarak yarınki maça en iyi bir şekilde başlamaya ve bitirmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Shota Arveladze kaleci Onur Kıvrak kadro dışı bırakılmasına ilişkin bir soruya, "Hocanın, başkanın ihtiyacı yoksa o zaman niye getirdiniz. Davranıştan dolay ve o çizgileri tekrar söylüyorum. Etik etik sportiv çizgileri her yere geçmemeli. Ne kadar uzun, ne kadar büyük ne kadar başarılı ve ne kadar efsane olmasa bile çünkü burada en büyüsü efsane Trabzonspor. Taraftara karşı ne gücümüz var ne de isteğimiz var, tam tersi." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı sonrası Trabzonspor takımı son antrenmanı düzenlendi. Üsküp'teki Nacionalna Arena Filip II Makedonski Stadı'nda 21.00'de başlayacak karşılaşmada Polonyalı Pawel Gil düdük çalacak.

Editör: TE Bilisim