Filistin’de bu noktaya nasıl gelindi? Filistin’de bu noktaya nasıl gelindi?
 Sözde  referandum öncesi Kuzey Irak'ta Türkmenler ağır silahlarla ablukaya alınırken, bir kötü haber de Doğu Türkistan'dan geldi.

Güvenilir kaynaklardan bu gün aldığımız habere göre kızıl çin Doğu Türkistan genelinde toplu tutuklama emri çıkardı.
Dün sokak ve caddelerden canlı olarak yayın yapan ses cihazları ile bu gün yani 24.9.2017 günü öğleden sonra saat ikide halkı mahalle meydanlarında toplanmaları Anons edildi.
Çağrıya uyarak evlerinde bulunan seccade, Kuranı Kerim okuma rehberi, Kuranı Kerim, Dini içerikli kitapların Partiye derhal teslim edilmesi söylendi.
Ayrıca kaç yaşında olursa olsun bulunduğu il, ilçe, semt karakollarına gidip seyahat ettiği ülke ve ya ülkeler hakkında ifade vermelerinin zorunlu olduğu bildirildi.
Evlerinde Duvarlarına astıkları Duvar Halıları, çerçevelerde resimlerde, hüsnühatlarda bulunan Kabe resmi, Cami resmi, Besmele ve benzeri dini, milli tasvirler içerikli özel eşyaların-da acilen partiye teslim edilmesi buyruldu.
Bu gün itibari ile en ufak itiraz bildiren ve ya şüpeli görünen yüzlerce insan ya ıslah merkezlerine ve ya çin zindanlarına götürüldüğü bildirildi...
İnsanlık Alemi, Türk ve İslam Devletleri çinin yaptığı bu insanlık dışı soykırıma daha ne kadar sessiz kalır bilinmez, göz göre, göre koskoca bir millet yok olmakta!
Çinin iç bölgelerindeki kasırgaları, yangınları, sel felaketlerini uzun, uzun haber yapan Türkiyemizin saygıdeğer medyan kuruluşları, haber merkezleri neden bu kadar duyarsız ve sessizler?
Allah rızası için sessizliğinizi bozun, insanlık namına Doğu Türkistandaki milyonlarca sessiz yığınların çığlıklarına kulak verin...!
Doğu Türkistanda Sizden imdat bekleyen milyonlarca canlılar; Milleti Türk, Dini İslam, Uyruğu Uygur! Ama onlar her şeyden önce Sizin gibi, Benim gibi, onlar ve ötekiler gibi insan!
"Doğu Türkistan İnsanlık Aleminden imdat bekliyor!"

Nurala Göktürk
24.9.2017
İstanbul


Editör: TE Bilisim