Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyinde Kürt güçleri (YPG) tarafından kontrol edilen bölgeye ikinci gün de top atışı gerçekleştirdiğini açıkladı.

İngiliz Reuters haber ajansı HRW'ye dayandırdığı haberinde, dün Suriye'nin kuzeyinde Kürt güçleri (YPG) tarafından kontrol edilen bölgeye ikinci günde de top atışına devam edildiğini bildirdi. Türkiye, sınırda Suriye'nin Azez kasabasını kuşatan ve burada konuşlanan PYD mevzilerini ve unsurlarını Fırtına obüsleri ile dün bombalamıştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu dün, "Angajman kuralları çerçevesinde Azez ve civarındaki tehdit oluşturan güçlere karşı mukabelede bulunulmuştur." açıklamasını yapmıştı. Haberde, Türkiye'nin Cumartesi günü Suriye'deki YPG militanlarından Miniğ Hava Üssü de dahil olmak üzere kuzey Halep bölgesinden geri çekilmesini istediği, bugün ise top atışlarında bu bölgelerin hedef alındığı aktarıldı. Bombalamada iki kişinin öldürüldüğü bildirildi.
Editör: TE Bilisim