Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı! Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı!
Hollanda'nın en büyük turizm organizasyonu ve Hollandalıların tatil tercihlerini belirlemelerinde önemli bir yer tutan "Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı", 8 Ocak 2013'te açılıyor.

Bu yıl 42. düzenlenecek ve 5 gün süreyle açık kalacak fuara toplam 150 ülkeden, bin 400'ü aşkın turizm kuruluşunun katılması bekleniliyor. Fuarda Türkiye'nin, Türk Turizm Müşavirliği'yle birlikte açılan ortak stantlarda her iki ülkede faaliyet gösteren çok sayıda turizm firmasıyla temsil edileceği açıklandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Lahey Turizm Müşaviri Enis G. Tataroğlu Türkiye'nin 8-13 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2013 Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’na 750 metrekarelik alanda 40 katılımcı kuruluş ile birlikte yer alacağını söyledi.

Tataroğlu, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Bağımsız katılan diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte Türkiye’nin temsil edildiği toplam alan bin 400 metre karenin üzerinde olacak. Türkiye bu büyüklükteki katılımıyla Utrecht Turizm Fuarının en büyük 10 katılımcısı arasında yer almış olacak. 2012 yılında 126 bin kişinin ziyaret ettiği ve 42. kez düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı hem turizm sektörü kuruluşlarını tur operatörleri ve seyahat acentelerini hem de tüketicileri bir araya getiren bir organizasyon olması sebebiyle çok önemli bir tanıtım fırsatıdır. Fuar süresince müşavirliğimiz standında Türk mutfağından örneklerin yer aldığı kokteyl ve ikramların yanı sıra açılış konserine yer verilerek, standımıza ilgiyi canlı tutmak amacıyla fuar süresince ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek." dedi.

Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Lahey Turizm Müşaviri Enis G. Tataroğlu ayrıca Türkiye'ye gelen Hollandalı turist sayısının 2011'de 1,19 milyon, 2012 ise 1,25 milyon olduğunu aktardı.

Editör: TE Bilisim