İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti
Sosyal medya devi Facebook’un Amerikalı kurucusu Mark Zuckerberg bugünlerde Berlin’i turluyor. İki politikacıyla birkaç saatliğine görüşen Zuckerberg ardından Berlin’de kayıplara karıştı.

Amerikalı sosyal medya devi Facebook’un 29 yaşındaki genç kurucusu Mark Zuckerberg, eşi Priscilla Chan (28) ile birlikte Berlin’de ortaya çıktı.

Başkentte Hür Demokrat Parti’nin (FDP) Medya Politikaları Uzmanı Burkhardt Müller Sönksen ve Hıristiyan Demokrat Partili (CDU) Peter Tauber ile görüştü.

İnternette yayınlanan görüntülerde iki milletvekili ve Amerikalı konukları Federal Meclis önünde poz veriyor.

Meclisi gezen ve Alman siyasi sistemi hakkında bilgi alan Zuckerberg’e, pek çok hayranı da sevgi gösterisinde bulundu.

Facebook’taki hesabından ziyarete ilişkin bir fotoğraf paylaşan Peter Tauber, Zuckerberg ile ekonomik ve internette kişisel bilgilerin gizliğiyle ilgili konuları ele aldıklarını söyledi.

Sadece birkaç saat süren bu geziden sonra Facebook’un kurucusu Zuckerberg, eşi Chan ile birlikte Berlin’de kayıplara karıştı.

Her iki siyasetçi de Zuckerberg’in programı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirtti.

Zuckerberg’in Berlin’de ne yaptığı, daha sonra kimlerle görüştüğü veya Amerika’ya ne zaman döneceği halen gizemini koruyor.

Editör: TE Bilisim