Ahmet Davutoğlu ile sadece tokalaşılıyor.Diğerleri ile candan sarmaş dolaş olunuyor. Yağ çekmeye gerek yok ,efendim. Planlı olarak yalnızlaştırıyorlar .Kendi kimliğine çatanlar, Türk'ün Türk'ten başka dostu olmayacağını anlamanız gerek.

Türk Milliyetçiliğini ,Türk düşmanlarına yaranmak için ayaklar altına alanlar ,işte o düşman kanatlar sizi yüz üstü bırakır,ötekileştirirler.Öyle çaresiz ve yalnız,biçare kalmaktan kurtulamazsınız.Türk olmak çok şey ifade eder,yalnızda kalsanız ,dik baş ,açık alın,bozkurtça duruş, sergilerseniz ,onların size yalakalık yapmasına sebep olursunuz.

Türk ordusu Çinliler tarafından kuşatılır.Çinliler kat kat fazla...Türk Beği Hakana sorar:Hakanım ne düşünürsünüz,düşman çok fazla? Hakan cevap verir :Bu kadar Çinli ölüyü nereye gömeceğiz,onu düşünürüm .

Yalnız ,ama gururlu,korkusuz,eğilmeyen,dikenler arasında açan gül,kimliğinden tavizsiz.Türk olmaktan ezilmeyen ,iftihar eden...İşte böyle bir şey!

Başbakan Fransaya gitmemeli idi diye düşünüyorum.

Bazıları her ne kadarda kendi soyunu,kimliğini inkar etse de ,Türk değiliz dese de Avrupalılar,haçlı ordularının sahipleri, Anadolu'nun TÜRK yurdu olduğunu biliyorlar. Orada yaşayanları da Müslüman TÜRK olduğunu kabul ediyorlar.Siz kimliğinizi ne kadar ayaklar altına alırsanız alınız,onlar düşmanlıklarından asla vazgeçmedi,geçmeyeceklerdir. Onun için Haçlı ordusu liderleri kucaklaşır ,sen Türkiye'nin başbakanı olarak sap gibi kalırsın ve onları izlersin ! Her ne kadarda aslını inkar etsen de onlar seni,beni ,bizi biliyorlar,kuyruk acılarını hissederek siz Türk'ü yersenizde size Türk muamelesi yapıyorlar .Bu ülke bizim ve biz TÜRKÜZ,vesselam .

Başbakanın hata yapıp Fransaya gittiğini düşünelim.Fransa'nın tavrı bu olmamalı idi.

Fransa Cumhurbaşkanı'nın bu yaptığı en büyük aymazlıktır. Türk Milletine karşı yapılmış bir hakarettir. Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı acı gününde onların yanında oluyor, ama şu yapılan terbiyesizliğe bakın. ABD oralı bile olmadı. Tınlamadı bile bunları. Kendi içimizde bir çok meselede bunları eleştiririz, ancak bu durum farklı . Fransa Cumhurbaşkanını kınıyoruz. Türkiyeyi dışarıda bu hale getirenleri de Allah'a havale ediyoruz.

Cevat NAS