Astımlı Taraftara Coplu Darbe! Astımlı Taraftara Coplu Darbe!
 Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en yoğun ihtiyaç duyulduğu ve anlam kazandığı son günlerde, milletçe hasretle beklediğimiz bayram günlerinin, tüm insanlığa sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini Yüce Allah(c.c)’tan temenni ederim.
 Bilindiği üzere tüm dünyada etkisini gösteren coronavirüs salgınına karşı, devletimiz ve milletimiz mücadelesini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Bu mücadelenin temel taşı olan sosyal mesafe ve alınan diğer tedbirler kapsamında daha sağlıklı günlerde buluşmak için, bu bayramı sevdiklerimizden maddi anlamda bir nebzede olsa uzakta geçireceğiz. Manevi olarak ise tüm kardeşlerimiz ile muhabbetlerimiz en derin bağlarla, devam etmektedir. 
Bayramlar; sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve diğer tüm güzel hissiyatların ortak buluşma noktasıdır. Bu güzel hissiyatların tekrar bir arada yaşanabilmesi ve milletimizin çok daha sağlıklı günlere ulaşması en büyük dileğimdir.
Devletimizin ve milletimizin bekası için her şeyini feda eden şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere, kıymetli Edirneli hemşerilerimizin ve tüm Türk- İslam coğrafyasının Ramazan Bayramı’nı kutlar, ülkemiz adına zor günlerin bir an önce geride kalmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.
Sizleri selamların en güzeli olan Allah(c.c)’ın selamıyla selamlıyor ve sağlıklı günler diliyorum.

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı
Salih Zileli

Editör: TE Bilisim