Öğretmenler çaresiz Öğretmenler çaresiz
Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi bünyesinde görev yapan gönüllü eğitimcilere yönelik düzenlenen kişisel gelişim eğitimleri büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, toplumun bilimsel algısını geliştirirken, gençlerle çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturmak amacıyla kurulan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, ‘Başımıza İcat Çıkarın’ sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. Bursa Kültür A.Ş. koordinasyonunda sürdürülen faaliyetleriyle dikkat çeken Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, geleceğin bilim insanlarına destek oluyor. Kamplar, söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla Bursa´daki bilim tutkunlarının uğrak noktası haline gelen merkez, yeni bir projesini daha başlattı.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ve Bilim ve Teknoloji Merkezleri Enstitüsü tarafından düzenlenen ve Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi - KalDer işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim programları, BTM´de görev yapan gönüllü eğitimcilerin kişisel gelişimlerine destek sağlamayı amaçlıyor. Alanında uzman isimlerin tecrübelerini paylaştığı programlar, BTM eğitmenlerinden büyük ilgi gördü.

Program kapsamında Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu, ‘Takım Oyunu ve Liderlik’, KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Dr. Aykan Kurkur ‘İnovasyon ile Mükemmelliğe Ulaşın’, Nestle İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Baş ‘Yaşam Koçluğu’, Esperto İK Danışmanlık CEO’su Selma Çetinkaya Türker ‘CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri’ gibi konularda bilgiler veriyor. BTM eğitim salonlarında başlayan eğitimler, 21 Ocak Pazartesi gününe kadar uzmanları ağırlamaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim