Ücretsiz kitap dağıtılması gözden geçirilmelidir! Ücretsiz kitap dağıtılması gözden geçirilmelidir!
Değerli arkadaşlar;

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ'a ,belediye tarafından,belediye sosyal tesislerinde düzenleneceği ilan edilen öğretmenler günü yemeğine sadece Malum-Sen üyelerinin davet edildiğini içeren afişlerin okullara gönderilmesinin ardından bugün bir açık mektup kaleme aldım ve bunu kamuoyuyla paylaştım.

Sayın Ahmet POYRAZ saat 22:30'da şahsımı bizzat aramıştır.Programı belediyenin düzenlemediğini,Malum Sen''in düzenlediğini ve kendilerini de programa davet ettiklerini beyan etmiştir.Okullara yollanan afiş ve davetiyelerden haberinin dahi olmadığı söylemiştir.

Kendisine,afiş ve davetiyelerde ev sahibi olarak şahsının göründüğünü ve bu davranışın eğitim çalışanları arasında infiale neden olduğunu söyledim.Malum Sen'in ,kendisinin ismini kullanarak iş güzarlık yaptığını ,bu durumu düzeltmek için resmi açıklama yapması gerektiğini ifade ettim.

Kendisi,resmi açıklama yapacağını,Malum Sen yetkililerine de gerekli açıklamayı yaptıracağını söyledi.Bugüne kadar kimseye ayrımcılık yapmadıklarını ve herkese eşit mesafede durmaya çalıştıklarını söyledi.

Aynı gün öğlen veya ertesi gün bizimde aynı tesiste program yapabileceğimizi ve gereken yardımı yapacaklarını söyledi.

Bizim derdimizin yemek yemek olmadığını,yapılan ayrımcılığı protesto ettiğimizi ifade ettim.

Belediye Başkanı Sayın Ahmet POYRAZ'ın samimi yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum.Kendisi ve kamuoyu bu paralel sendikanın gerçek yüzünü bu vesileyle anlamıştır diye düşünüyorum.

Belediye Başkanın ismini dahi ondan habersiz kullanarak yaptıkları bu uygulama acaba daha hangi iş güzarlıkları yapabilecekleri hususunda kamuoyuna fikir verecektir.

Allah ,Büyük Türk Milleti'ni ikiyüzlü menfaatperestlerden korusun diyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Türk Eğitim Sen. adına



Editör: TE Bilisim