Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,Şanlıurfa'da bazı okulların stajyer öğretmenleri üyesi olduğu sivil toplum kuruluşları, sendikalar, sosyal medya hesapları ve benzeri soruların yer aldığı formu doldurmaya zorladığını söyleyerek" Laf,söz dinlemeyen, Bakanlık yetkililerinin uyarmasına rağmen kafasına göre iş ve işlemler yapan Şanlıurfa Milli Eğitimine bir ayar şarttır.”dedi.

Genel Başkan şunları kaydetti:

“ Bu Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü nasıl yönetiliyor? Hiçbir ilde yapılmayan uygulamalar bu ilde yapılıyor. Şanlıurfa farklı bir eyaletmi?

Bakanlık İl Müdürlüğünü yapmayın diye uyardığı halde, Şanlıurfa'da bazı okullar stajyer öğretmenleri hala ekteki formu doldurmaya zorluyor.

Laf,söz dinlemeyen, Bakanlık yetkililerinin uyarmasına rağmen kafasına göre iş ve işlemler yapan Şanlıurfa Milli Eğitimine bir ayar şarttır.

Ey Şanlıurfa İl Müdürü stajyerlerin okuduğu, abone olduğu dergi ve gazeteler seni neden ilgilendiriyor? O düşündüklerin çoktan kapandı. Uyan!

Ey Şanlıurfa İl Müdürü, kimin hangi sendikanın üyesi olduğu MEB kayıtlarında var, okuldaki dosyasında da var.Sen bunları bilmiyor musun?

İstanbul'da okullar depreme hazır İstanbul'da okullar depreme hazır

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü stajyer öğretmenlerin ayakkabı numarasını neden merak etmiyorsun?Daha özel bilgileri de sorabilirdin!Yazık! 

Editör: TE Bilisim