Pınar öğretmen tek öğrenci için 45 km yol gidiyor Pınar öğretmen tek öğrenci için 45 km yol gidiyor
 Sürücü kurslarınında taban fiyat uygulaması sıkı takip ediliyor.Milli Eğitim Bakanlığının çok sıkı takibine alınan kurumlarda asgari fiyat uygulamasına uymayan kurslar hakkında yasal işlem uygulaması başladı.İlerleyen günlerde bu denetimlerin artacağını öğrendiğimiz kaynaklar trafik kazalarını önleme ve nitelikli sürücü yetiştirmek ve eğitim vermek için bu uygulamadan asla geri adım atılmayacağı yönünde kararlı bir duruşu her kademede gözlemledik.

İstanbul genelinde 5 kurum hali hazırda dönemleri kapatıldı, 25 kurumunda soruşturmaları devam etmekte olduğu gelen bilgiler arasındadır..

Taban fiyat değişikliğinden sonra ulusal Radyolara' Kampanya başlığı altında birçok kez reklam veren , "ilan reklama aykırılıktan" 15 gün kapama tebliğ edilmiştir.Türkiye çapında taban fiyat uygulamasına uymayan yasa dışı muazaalı sözleşme yapan sürücü kursları birer birer kapatılıyor.

Sürücü kursları ve MEB tarafından tespit edilen yada şikayet üzerine titizlikle gidilerek sektör disipline ediliyor.
Bu uygulama işini düzgün yapmak isteyenler tarafından memnuniyet ile karşılınanırken çürükler ayıklanıyor.
Bu konudaki detaylı haberleri yakında sizlere takdim edeceğiz.

Sürücü kurslarındaki taban fiyat uygulamasını ve kurslar medyanın özellikle ilgi odağındadır.
Gizli kamera vb bir çok yöntemle bu kursları tespit edip haklarında yasal işlem yapılma yönünde ilerleyen günlerde ilginç gelişmeler olacağı bilgisine ulaştık.
Devam eden takipleri ve mevzuata uymayan kursları bizde buradan Haberalp olarak sizlere afişe ederek siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim