Almanya Mesleki Teknik Eğitimde neden başarılı? Almanya Mesleki Teknik Eğitimde neden başarılı?
Merkezi İstanbul’da bulunan Acıbadem Sağlık Grubu Romanya Temsilciliği, ünlü Romen sanatçı Andreea Marin’in tanıtım programıyla Bükreş’te hizmete açıldı.

Türk- Romen sağlık, medya, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta grubun sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi veren Marin, Acıbadem’in CFR Cluj ve Dinamo Bükreş futbol kulüplerinin de sağlık sponsorluğunu yaptığını söyledi. Geçen yıl aralarında pek çok Romen profesyonel sporcunun da bulunduğu binin üzerinde Romen vatandaşının Türkiye’deki Acıbadem Sağlık Tesislerinde tedavi gördüklerini aktaran Andreea Marin, Acıbademin modern ve hijyenik hizmet anlayışından övgüyle söz etti.

Acıbadem’de tedavi olan Dünya Olimpiyatı Şampiyonu Jimnastikçi Andreea Raducan da açılışta, gördüğü tedavi süreciyle ilgili memnuniyetini aktardı.

Romen müşterilerine daha da yakınlaşmak için Romanya’daki (Bükreş) merkezini hizmete açtıklarını söyleyen Acıbadem Sağlık Grubu Uluslararası Hasta Merkezi Müdürü İlyas Benveniste ise sağlık grubunun çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

“Bu temsilcilikle iki ülkedeki sağlık profesyonellerini birbirine daha çok yaklaştırmayı hedefliyoruz." diyen Benveniste, artık Romen müşterilerinin kendileri ile daha iyi iletişime geçebileceklerini belirterek, “En temel hedefimiz de iki ülkeyi sağlık anlamında birleştirmek. Ayrıca Türkiye sağlık sektörünün Romanya’daki sektörde daha aktif yer alması ve entegre olmasını amaçlıyoruz. Her sene bir önceki yıla göre hasta sayımız artıyor.” diye konuştu.

Bükreş’teki temsilcilik açılışının ileride bir hastaneye dönüşüp - dönüşmeyeceği konusundaki bir soruya ise İlyas Benveniste, “Bu ofis, uzun bir yolculuğun ilk adımıdır. İleriki zamanda yönetimin vereceği kararla bu noktaya varabilir.” cevabını verdi.

Editör: TE Bilisim