BRICS grubu, petrol devi ülkeleri “transfer” ederek sttratejik genişleme başlattı BRICS grubu, petrol devi ülkeleri “transfer” ederek sttratejik genişleme başlattı
Koza İpek Holding Başkanı Akın İpek, Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD)'nin üyelerine tecrübelerini aktardı ve tavsiyelerde bulundu.

HÜRSİAD 'Genç Tecrübe Günleri' etkinliğine katılan Akın İpek, sistemli ve hedef odaklı çalışmanın iş hayatı adına önemli olduğunu ifade etti. İpek, holdingin aktifleri ile beraber Türkiye'nin önde gelen gruplarından birisi olduklarını belirterek, "Grubumuz davetiye işiyle tanınır ve bilinirdi. İlk iştigal alanımız buydu. Zamanımın önemli bir kısmını o yıllarda yurt dışında geçiriyordum. Şu anda birçok alanda faaliyetimiz var.” dedi. Özellikle sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem verdiklerine işaret eden İpek, "İşlerimizin olduğu bölgelerde başta çalışanlarımız devamında yöre halkını insan olarak ele alıyor ve değerlendiriyoruz. Ayrıca temel felsefemiz para kazanmak değil. Şahsen paranın bir şekilde kazanılacağına inanıyorum, önemli olanın kazanılan paranın topluma faydalı bir şekilde kullanılıp kullanılmadığıdır." ifadelerini kullandı. İpek, Türkiye'nin en büyük eğitim yatırımı olduğunu söylediği Koza İpek Üniversitesi’nin en önemli üniversitelerden biri olacağını vurguladı. İpek, üniversitenin mimari yapısının farklılıklarına dikkat çektiği sunumunda, dünyanın önemli merkezlerinden sembollerin yer aldığı kampus mimarisinin birçok medeniyetten izler barındığını kaydetti. HÜRSİAD Başkanı Yusuf Sarıcı, İşadamı Akın İpek’e program sonunda el yapımı vazo takdim ederek üyelik sertifikası verdi.

Editör: TE Bilisim