Türkiye’de enflasyon nasıl yenilir Türkiye’de enflasyon nasıl yenilir
Kazakistan’ın finans merkezi Almatı, Baskı Teknolojileri ve Reklam Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Central Asia tarafından düzenlenen fuar üç gün boyunca ziyaretçilere açık kaldı. Fuara ev sahibi Kazakistan’ın yanı sıra İtalya, Almanya, İspanya, Fransa, İngiltere, Rusya, Polonya, Ukrayna, Belarus , Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Bulgaristan, Hindistan, Tayvan ve Kore’den 100’e yakın firma katıldı.
Orta Asya coğrafyasının reklam, baskı ve tasarım gibi ürünlerin görücüye çıktığı fuarda üretici ve dağıtıcı firmalar doğrudan profesyonel müşterilere ulaşma fırsatı buldu.
Fuar, toptan satış şirketleri ve perakende zincirlerinin temsilcileri baskı ve reklam sektöründe önemli fırsatlar sundu. Fuarda, son teknoloji baskı makineları, işaretli reklam panoları, ışıklı tabela, aydınlatma ve 3D animasyon ekipmanları ziyaretçilerin büyük beğenisi kazanırken; ofset ve dijital baskı ürünleri de sergilendi.
Fuara özellikle Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin yanı sıra Almatı, Astana, Karaganda, Kızılorda, Aktau, Atırau, Taraz, Taldukorgan ve Çimkent başta olmak üzere ülkenin birçok şehrinde ziyaretçiler geldi.

Editör: TE Bilisim