Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kerkük – Yumurtalık Petrol Boru Hattı’nda basınç düşüklüğü olduğunu, ancak petrol akışının devam ettiğini açıkladı.

        Enerji Hanım Proje’sinin açılış törenine katılmak üzere Kayseri’de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, öncesinde Atlasjet’in İstanbul – Kayseri hattının açılış törenine katıldı. Törene gelişi sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Yıldız, Kerkük – Yumurtalık Petrol Boru Hattı’yla ilgili, hattın vanalar kısmında basınç düşüklüğü tespit edildiğini, ancak petrol akışının devam ettiğini söyledi. Yıldız, “Biz Irak’tan aldığımız petrolün akışıyla ilgili herhangi bir problem görmüyoruz.” dedi. Boru hattına sabotaj ihtimaliyle ilgili de bir soruya Bakan Yıldız, bunu tam olarak tespit edemediklerini açıkladı. Kendileri için petrolün akışının önemli olduğunu kaydeden Yıldız, araştırmaların sürdüğünü ifade etti.

        Doğalgaza gelebilecek bir zam olup olmadığının sorulması üzerine de Bakan Yıldız, “Şu anda ocak ayı için bir zam düşünmüyoruz.” açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim