Destici Kızdı.. ‘Atla Deve Değil ki’ Destici Kızdı.. ‘Atla Deve Değil ki’
Şanlıurfa’da 4 bayanın yöneticiliğini yaptığı ve 600 personelin istihdam edildiği iş merkezinin giriş sayısı her geçen gün hızla artıyor. Giriş sayısını bir önceki yıla göre 2 kat arttıran iş merkezi, 2012 yılındaki toplam giriş sayısını 3 milyon 500 bin kişiye ulaştırdı.

    Bayanların iş gücüne katılımının oldukça düşük olduğu Şanlıurfa’nın en büyük iş merkezi 4 bayan tarafından yönetiliyor. Bir yılda 3 milyon 500 bin girişe ulaşan URFA CİTY AVM yöneticileri bağlı bulundukları Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’nun takdirini kazandı.

    Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Şanlıurfa’da ulusal ve yerel basın temsilcileri ve çalışanları ile URFA CİTY AVM’de bir araya gelerek yönetici pozisyonundaki bayanların başarısını paylaştı. Şanlıurfa’da bayanların işgücüne katılımının düşüklüğüne dikkat çeken Toru, alışveriş merkezi yönetimindeki bayanların örnek alınmasını isteyerek bayanların işgücüne dâhil edilmesi gerektiği mesajını verdi.

    Kadınlara yakışan meslekler ve erkeklere yakışan meslekler diye ayrımcılıklar yapmadıklarını söyleyen Toru, Urfa City AVM’de kadınların yönetim kadrolarında olduğunu belirtti. Urfa City AVM’de 4 bayanın tepe yönetimi kadrosunda olduğunu kaydeden Toru, kadınların başarılara koştuğunu kaydetti.

    Toru Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Müdiresi Fatma Tantaş, Urfa City AVM’nin, 2010 yılı Ağustos ayı ziyaretçi giriş sayısının 112 bin 139, 2011 yılı Ağustos ayı ziyaretçi giriş sayısının 160 bin 144 ve 2012 yılı Ağustos ayı ziyaretçi giriş sayısının 321 bin 521 olarak açıklandı.Alış veriş merkezinde 52 seçkin mağaza ve 11 adet Standın bulunduğu aktaran Tantaş, alış veriş merkezinin 2012 yılında 3.5 milyon müşteri ve ziyaretçi ağırladığını dile getirdi.

    Urfa City AVM Operasyon Müdiresi Semra Öncel ise ağustos aylarının AVM’lerin en durgun dönemi olduğunu kaydetti. Alışveriş merkezinin operasyon, muhasebe ve insan kaynakları gibi önemli birimlerini bayanlar ellerinde tutuyor.

Editör: TE Bilisim