Müslümanların faiz sorunu Müslümanların faiz sorunu
Sektörün önde gelen firmalarından Doğrucan Mobilya, 11. mağazasını Manisa’da açtı. İzmir merkezde başlayan şubeleşme çalışmalarını sürdüren Doğrucan, Manisa’daki ilk mağazasını iş dünyası ve yerel yöneticilerin de katılımıyla düzenlenen törenle açtı.

İzmir, Aydın, Denizli ve Salihli'nin ardından yeni açılan Manisa şubesiyle birlikte 11 mağaza ve 160 personele ulaşan Doğrucan Mobilya, kalite ve güven odaklı hizmet anlayışıyla sektörde emin adımlarla büyüyor. Bir evin bütün ihtiyacını karşılayacak geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını belirten Genel Müdür Reşat Hacıoğlu, yıllardır müşterilerine kaliteyi uygun fiyata sunmak için çalıştıklarını, ulaştıkları noktada bu felsefenin önemli rol oynadığını söyledi. Manisa şubesinin açılışına özel, yüzlerce üründe 31 Mart 2015'e kadar indirimler sunacaklarını dile getiren Hacıoğlu, “Bize Manisa’dan yoğun talep geliyordu. Hizmeti Manisalıların ayağına götürmek istedik. İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinde yer alan bin metrekarelik mağazamızla Doğrucan kalitesini Manisalılarla buluşturduk. Doğrucan olarak yüksek montanlı ürün satın alımları ve güçlü çözüm ortaklarımız sayesinde kaliteyi uygun fiyata sunabiliyoruz. Bizim için öncelik, müşteri memnuniyetini sürekli hale getirmektir.” dedi.

Konuşmaların ardından Doğrucan Mobilya'nın kurucusu Orhan Hacıoğlu, Manisalı yerel yöneticiler ve iş dünyasının temsilcileriyle birlikte açılış kurdelesini kesti.

Editör: TE Bilisim