Müslümanların faiz sorunu Müslümanların faiz sorunu
Alka Grup, Amerika ve Avrupa’da üretilen gümüş suyunu Türkiye’de imal etmek için 400 bin dolarlık yatırımla tesis kurdu. Antibiyotik olarak da kullanılan söz konusu ürünü Genixir markasıyla üretmeye başlayan Alka Grup'un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Karaali, yapacakları kapasite artırımları ile yatırım tutarını 2 milyon dolara çıkarmayı düşündüklerini söyledi.

Son dönemde doğal tedavi yöntemlerinin öne çıktığına dikkat çeken Altuğ Karaali, kendilerinin de bu çerçevede antibiyotiğin olmadığı yıllarda bu amaçla kullanılan Gümüş Suyu'na yatırım yaptıklarını söyledi. Sürekli antibiyotik kullanımının faydadan çok zarar getirdiğini tıp dünyasının bile kabul ettiğini ifade eden Karaali, “Dünyanın önde gelen üniversiteleri, bilinçsiz ve tekrarlanarak kullanılan antibiyotiklerin artık hastalığa etki etmediğini aksine organlara dahi zarar verdiğini söylüyor. Çünkü antibiyotikler vücudumuzdaki iyi huylu bakterileri de öldürüyor.” dedi. Buna Amerikalı iki profesörün görüşünü örnek veren Karaali, şöyle konuştu:

"Stanford Üniversitesi'nin uzmanı Dr. Stuart Levy, bakterilerin barındıkları kişinin vücudu ne kadar sağlıklı olursa, ne kadar uzun yaşarsa kendi yaşamları da o kadar uzayacağını söylüyor. Illinois Üniversitesi’nin uzmanı Dr. Abigail Salyers de antibiyotik ilaçların sürekli kullanıldığında, faydalı bakterilerin değişime uğradığını ve zararlı hale geldiğini vurguluyor. İlaca bağışıklık kazanan vücutta hormonal dengesizlik ve sindirim sorunları başta olmak üzere birçok rahatsızlığın baş göstereceğini belirtiyor. Örneğin, yemek borusundaki bir bakterinin antibiyotikler yüzünden değişime uğrayıp, bir enfeksiyon yoluyla kana karışıp kalbe ulaştığında ölümcül olabildiğine dikkat çekiyor."

Öte yandan ameliyatlarda bile açık yaraların üzerinde gümüş suyu kullanıldığını dile getiren Altuğ Karaali, bu ürünün FDA Amerika Sağlık Bakanlığı tarafından incelendiğini, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını ve Amerika halkı tarafından uzun yıllardır doğal bir antibiyotik olarak kullanıldığını kaydetti. Karaali, gümüş suyunun kullanım alanları ile ilgili olarak şunları da aktardı:

"Çocuklarda ve yetişkinlerde tekrarlayarak ve ağırlaşarak ilerleyen enfeksiyon hastalıkları için kullanılıyor. Önceden kullanılması durumunda hastalıklara karşı 3 aylık bir koruma sağladığı gözlemlenmiştir. Yılda iki kez kullanılması durumunda bu tür enfeksiyonların önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Tüm mantarlarda etki gösterebiliyor. Ve tekrarlamasına imkan vermiyor. İltihapları içten ve dıştan kurutarak virüslere ve bakterilere yaşam şansı vermiyor. En önemli özelliği ise kötü huylu virüslere karşı gelen iyi huylu bakterileri öldürmüyor. Bu yüzden iltihaplardan sonra da vücudu korumayı başarıyor. Sivilce, akne, çıban, isilik, yanıklar, yaralar ve bütün cilt hastalıkları, sedef hastalığı, egzama cilt hastalıklarında, ağız yoluyla içildiği zaman içten mikropları kurutuyor, dışardan püskürtüldüğünde ise vücudun onarılmasını geciktiren tüm virüslerden uzak tutmayı başarıyor."

Editör: TE Bilisim