Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor. Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor.
Hakkari İşadamları Derneği üyeleri 'Dostluk Köprüsü Projesi' kapsamında Beypazarı’nı ziyaret etti.

Beypazarı’na ziyarette bulunan ekip, önce kardeş ailelerle tanıştı, daha sonra beraberce Beypazarı’nın evlerini ve doğal güzelliklerini gezdi, yöresel lezzetlerden tattı. Hakkari İşadamları Derneği adına konuşan Harun Oruç, Beypazarı’nı hep görmek istediklerini belirterek, “Bu tarih kokan yerde bulunmaktan çok mutluyuz, burada her şey çok güzel. Buralara bahar çok erkenden gelmiş.“ dedi.

Hakkarili iş adamı Alaattin Güngör de Beypazarı’nın, müzeleri ve doğal güzellikleri ile güzel bir ilçe olduğunun altını çizerek, “Bizleri kardeşleri gibi karşıladılar. Misafirperverliklerini unutamayız.“ şeklinde konuştu.

Beypazarılı iş adamlarından Mehmet İncekara ise Hakkarili iş adamlarını misafir etmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Hakkarililer, önce bizi misafir etmişlerdi. Hakkari’den birer kardeşimiz var. Şimdi de onları Beypazarı’nda misafir etmekten çok mutluyuz. Hiç birimizin birbirinden farkı yok, hepimiz kardeşiz.“ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim