Müslümanların faiz sorunu Müslümanların faiz sorunu
İnegöllü mobilyacılar, nisan ayında yapılacak İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) için hazırlık yapıyor.

İFOR Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İstanbul’daki fuardan yüksek düzeyde fayda sağlayabilmek adına önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. İFOR olarak çalışmaların sonuna geldiklerini belirten Aktaş, “İMOB’da İnegöl’den 90 firmamız yer alacak. Hem bunların tanıtımını yapmak hem de İFOR olarak fuara Yurt içi ve Yurt dışından gelecek olan ziyaretçiler için İnegöl Mobilyası adına görsel bir şov sunmak derdindeyiz.” dedi.

Aktaş, hazırlıklarla ilgili şu bilgileri verdi: “En önemlisi reklam ve tanıtım çalışmaları. Atatürk Havalimanı güzergahı dahil olmak üzere hem hava yolunu hem de deniz otobüsü ve karayolunu kullanacak olan yurt içi ve yurt dışı alıcılar için gidiş ve dönüş istikametlerinde bulunan toplam 100 bilboartta Modef Nisan 2013 fuarımızın reklamlarını gözler önüne sereceğiz. İMOS ile birlikte İnegöl mobilyasının marka değerinin ve bilinirliğinin artırılması adına yurt içi ve yurt dışından gelecek olan ziyaretçilerin ve İnegöl’den İMOB’u ziyaret edecek olan tüm mobilya ve yan sanayi sektör temsilcileri için İFOR standı kuracağız. Böylelikle, İMOB’da İnegöl mobilyasını tanıtacak, mobilya firmaları hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca, iç ve dış ziyaretçilerle de görüşme yapacak ve onlara dinlenme olanağı sunacağız. İMOB fuar alanında 6. holdeki stantta yer alacağız.”

Fuara gelen yerli ve yabancı alıcıların İnegöl mobilya firmalarına kolaylıkla ulaşabilmeleri için katalog hazırladıklarını belirten Aktaş, şöyle devam etti: “Bu kataloglardan 90 firmanın her birine 50 adet dağıtacak. Standımızda bin adet tutacağız. Böylelikle İMOB için toplamda 5 bin 500 adet katılımcı firma katalogu bastırmış olduk. Yine fuarı ziyaret edecek olan binlerce yerli ve yabancı ziyaretçilerin dikkatlerini çekmek ve İnegöl Mobilyasının kalitesini ortaya koymak adına da geçen senelerde uyguladığımız tüm İnegöllü firma stantlarının giriş kapılarında Türkçe ve İngilizce olarak ‘İnegöl Mobilyası’ yazılı logolardan asacağız.”

Editör: TE Bilisim