Osmanlı’nın dış borç belasının hüzünlü hikayesi! Osmanlı’nın dış borç belasının hüzünlü hikayesi!
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılan SOUVENIR 2014–25. Hediyelik Eşya Günleri yoğun ilgi görüyor. Katılan firmalar, satışlarını katladı. Stant ve depolarındaki stokları hızla tükenen katılımcılar, yüklü miktarda mal takviyesi yaptı. Kişiye özel hediyelik ürünler üzerine çalışan stantlardaki yoğunluk karşısında önce siparişlere bir sonraki gün teslim tarihi verildi. Bazı katılımcılar, 14 günde satmayı planladığı ürünleri, ilk beş günde bitirdi.

İzmirlinin çeyrek asırdır hediyelik bulmasında çözüm ortağı olduklarını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcıların beklediğinin üzerinde bir taleple karşılaşması sebebiyle tedarikçileri hareketlendirdiklerini ifade etti. Gençer, “SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin, 25. yılına yakışır bir organizasyon olacağını söylemiştik. Bunu gerçekleştirdik. Organizasyonumuza ilk kez katılan veya bu kadar talebin yüksek olacağını tahmin edemeyen bazı stantların sahipleri şaşkınlığa uğradı. Stoklarında malının kalmayacağını anlayan katılımcılar, tedarikçilerini hızla harekete geçirdi. Satışlarına keyifle devam etti ama 14 günde satmayı planladığı ürünü daha ilk hafta sonu günlerinde tüketen bazı katılımcılar, mecburen stant satışlarına bir gün ara verdi. SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, beklenen ilginin üzerinde bir taleple karşılaştı. Katılımcılarımız memnun, ziyaretçilerimiz memnun. Biz bu yeni yıla da binlerce İzmirliyi mutlu etmenin onuruyla gireceğiz.” dedi.

25. Hediyelik Eşya Günleri, 31 Aralık 2014 tarihinde tamamlanacak. Her gün 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilen fuar, son gün saat 17.00’de tamamlanacak.

Editör: TE Bilisim