Kamu Personeli Alımı haber sitemizde İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans mezunları için yayınlanan tüm personel alım ilanlarını günlük olarak yayınlıyoruz. Açıktan kamu personel alım ilanlarını kaçırmak istemeyen adayların sitemizi düzenli aralıklar ile ziyaret etmeleri gereklidir. Şubat 2017 ayı itibariyle başvuruları devam eden 7.660 personel alımını sizler için bir araya getirdik.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alımı yapacak. Lise, Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvuru yapabilecek. Başvurular 10 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 54 İşçi Alımı yapacak. İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 6 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

TÜBİTAK 17 Personel Alımı yapacak. Önlisans ve Lisans mezunları 8 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecek. KPSS 60 puan şart. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı 35 Personel Alımı yapacak. Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Tapu ve Kadastro 54 Personel Alımı yapacak. Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 10 Şubat 2017 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor. Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor.

EGM Sıhhi tesisat teknisyeni olarak 15 kişi istihdam edilecek. Ortaöğretim alanlarından mezun olması gerekmektedir. Başvurular 3 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Karaman Ayrancı Belediyesi 5 Sözleşmeli İşçi Alımı yapacak. En az ilköğretim mezunları başvurabilecek. Başvurular 09 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Ankara YE-PA 77 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. En az lise mezunları başvuruları 01 Şubat 2017 başlayıp 31 Mart 2017 de sona erecektir. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı 9 bilişim personeli alacak. İlana Lisans mezunları başvurabilecek. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihine kadar yapılacak. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı 60 personel alımı yapacak. Lisans mezunları ilana başvurabilecek. 20 Şubat 2017 tarihine kadar başvurular devam edecek. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 135 Personel Alımı yapacak. Lise, Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 06 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 Memur Alımı yapacak. Lisans mezunları 3 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecek. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu 5 personel alımı yapacak. Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 06 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. KPSS en az puan şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Erciyes Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Lise, Önlisans ve Lisans mezunları başvurabilecek. Adayların başvuruları 8 Şubat 2017 tarihine kadar alınacak. KPSS en az puan şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 25 Personel Alımı yapacak. Lise ve Lisans mezunları için son başvuru tarihi olarak 13 Şubat 2017 açıklanmıştır. KPSS en az puan şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi 57 Personel Alımı yapacak. Önlisans ve Lisans mezunları başvurabilecek. Başvuracaklar için son tarih 11 Şubat 2017 olarak açıklanmıştır. KPSS en az puan şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı İlköğretim Mezunu Uzman Erbaş Alımı yapacak. Jandarma Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı 2017/2 JGK Kılavuzuna İlköğretim mezunları başvurabilecek. KPSS şartı yok. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı 2017-3 Jandarma komando ve asayiş uzman erbaş alımına en az Lise mezunları başvurabilecek. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihi mesai saati bitiminde son bulacaktır. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Nato Havadan Erken İhbar (FOB) Komutanlığı Personel 4 personel alımı yapacak. Lise mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 3 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 13 işçi alımı yapacak. En az ilköğretim mezunları 02 Şubat 2017 tarihine kadar başvurabilecek. KPSS şartı yok. İlana ulaşarak tüm detayları incelemek için Tıklayınız.

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM)  2017 Eğitim-Öğretim Yılı için emniyet mensubu adaylar (meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları) arasından 50 kadın, 950 erkek olmak üzere toplam 1000 memurun ilk derece amirlik eğitimine  (komiser yardımcısı adayı) alımı yapılacaktır. KPSS şartı yok.


Editör: TE Bilisim