Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor. Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor.
Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan, 5 Şubat'ta yapılacak olan ETO başkanlığına, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Karacan, Basın Şehitleri Caddesi'ndeki seçim koordinasyon bürosunun açılışında, üyelerle bir araya geldi. 'Önce Eskişehir' sloganıyla seçimlere hazırlanan Karacan, Eskişehir için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

"’Önce Eskişehir' dedik, bugünle yetinmedik geleceği kurguladık. Çünkü, bu şehir doğduğumuz, doyduğumuz, alın teri döktüğümüz, hayallerimizi gerçekleştirdiğimiz şehir. Elde ettiklerimizle ve başarılarımızla yetinmedik.” diyen karacan, hizmet kalitesiyle dünya standartlarında bir ETO olduğunu vurguladı. Karacan, şöyle devam etti:

“Yaptıklarımızın hepsini Eskişehir için yaptık. Bugüne kadar başardıklarımızla yetinmemiz mümkün değildir. Yükselttiğimiz çıtanın ve bizden beklenenin farkındayız. İlk günkü heyecan ve enerjiyle Eskişehir'i geleceğe taşıyacağız. Üyelerimizin sevincinde de kederinde de yanında olacağız. Biz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine yürekten inanıyoruz. Çünkü, Eskişehir sevdalısıyız.”

Konuşmasının ardından, Karacan, üyelerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Karacan’a, Eskişehirspor forması ve atkısı hediye edildi.


Editör: TE Bilisim