Enflasyonun nedeni; güven ve panik Enflasyonun nedeni; güven ve panik
Kırıkhan Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSED) Fas’a gezi düzenledi. Geziye başta Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman olmak üzere toplam 16 iş adamı katıldı.

        KİSED Başkanı Orhan Ergin, "Böyle bir geziye çok ihtiyacımız vardı. Çok mutluyuz. Faslı iş adamları ile ikili görüşmelerimiz oldu. Çok verimli oldu. Bir kısım iş adamlarımız orada iş yapmak istiyor. Bunların ilk bağlantılarını orada yaptık. Orada bize iş adamları ile bağlantı kurmamızı sağlayan ve tercümanlık yapan Türk Okulu yönetici ve öğrencilerine teşekkür ederim." dedi.
    
        Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, gezinin çok güzel geçtiğini vurguladı, KİSED'in başkan ve yöneticilerine ve bu geziye katılan bütün üye iş adamlarını tebrik etti. Sakman, "Bu tür çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Bize düşen bir şey var ise ona da belediye ve şahsım olarak her zaman hazır olduğumu belirtmek isterim. Özellikle de Fas’taki Türk okulundaki yönetici ve öğrencileri tebrik ederim. Her şeyi ile bize yardımcı oldular. Hele bize mini bir Türkçe Olimpiyatı düzenlemeleri takdire şayandı Geziye katılan bütün iş adamlarımızla birlikte çok duygulandık. Emeği geçen herkese ayriyeten teşekkür ederim." diye konuştu.

        İş adamları, bu tür gezilerin ufuklarını açtığını belirterek KİSED’in başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim