Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor. Tefeciler Varlık Fonu'nun vereceği fahiş faizi duyunca birbirini ezdi. Somali bile böyle borçlanmıyor.
Mobil ödeme ürünü Moka, kredi kartlarını akıllı telefona taşıyor. POS ve yazarkasalara uyumlu olan ürün, Android ve İOS sistemli telefonlarda etkin.


Moka, İbeacon uygulaması ile markalara da kampanyalarını yerinde ve anında yapmaya imkân tanıyor.



Perakende Günleri’nde söz alan Moka’nın Genel Müdürü İlker Uzkan, “Markalara CRM ve yeni iletişim kanallarının yanı sıra hem müşterileriyle irtibatta bulunabilecekleri hem de yeni müşterilere hitap edebilecekleri uygulamalar sunuyoruz.” dedi.




Mobil ödeme ürünlerinin artışında akıllı telefonların büyük payı olduğunu anlatan Uzkan, şunları ifade etti:

“Araştırmalar her beş bireyden dördünün uyandıktan sonra akıllı telefonunu kontrol ettiğini ortaya koyuyor. Akıllı telefon devamlı internet bağlantısı ve mobil uygulama adedi ile kullanıcıya büyük bir özgürlük hatta güvenlik hissi veriyor. Perakendeciler için de önemli bir artı doğuyor, yeni uygulamalar ile toplumun büyük bölümüne hemen erişmek mümkün. Müşterinin hayatına bir mobil uygulamayla dokunmak, alışkanlıkları yenilemek mümkün. Çünkü telefon bir eğlence ya da iletişim ürünü olmaktan çıkıp, tüm hayatımızı koordine ettiğimiz bir odak haline geldi. Akıllı bir uygulama ile müşterilerinizin alışkanlıklarını yenilemek sizin elinizde.”



Editör: TE Bilisim