Almanya’da Hans, Türkiye’de Niyazi’nin emeklilik mukayesesi! Almanya’da Hans, Türkiye’de Niyazi’nin emeklilik mukayesesi!
"Orkide" markalı ürünleriyle ulusal ve uluslararası piyasalarda büyük beğeni kazanan Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş. büyümesini sürdürüyor. Grup, 2012 yılında yüzde 20 büyüyerek 1,1 milyar TL ciroya ulaştı. Grubun 2013 yılı ciro hedefi 2 milyar lira.

Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladıklarını belirterek elde ettikleri başarıda titiz, heyecanlı ve canla başla çalışan personelin büyük payının olduğunu söyledi. İç piyasada Orkide markalı ürünlere duyulan güvenin dış pazarda da aynı değerde sağlandığını ifade eden Küçükbay, “Birlik ve beraberlik içinde, güvenle gelen başarımızı, 2013 yılında Tekirdağ’da faaliyete geçmeye hazırlanan ve tüm Avrupa’ya örnek olacak tesisimizle daha ileriye taşıyacağız. Günde bin 500 ton ayçiçeği işleyecek bu yeni tesiste 500’ün üzerinde personel görevlendirerek istihdamı da arttıracağız.” dedi.

Grup olarak 2013’te 2 milyar liralık ciro hedeflediklerini aktaran Küçükbay, şunları kaydetti: “Nisan ayında hizmete açılacak Tekirdağ işletmemiz, ayrıca Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete geçecek yeni zeytinyağı fabrikamız bizi hedeflerimize daha hızlı taşıyacak. 65 milyon dolarlık yatırımla Avrupa’nın en modern ve ileri teknolojisine sahip tesislerinden biri olacak Tekirdağ fabrikamızda çekirdek kırma, ham yağ üretimi ve rafinesi gerçekleştirilecek.”
Küçükbay Grubu’na bağlı Orkide markalı sıvı yağ ve margarin üreten Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş., İstanbul merkezli Reka Bitkisel Yağ Sanayi A.Ş., pet şişe ve ambalaj üretimi yapan Papix Plastik Sanayi A.Ş., Kanal 35 Televizyonu ve gayrimenkul yatırımı yapan Salhane Emlak Yatırım A.Ş. gibi birçok şirket bulunuyor.

Editör: TE Bilisim