Almanya Mesleki Teknik Eğitimde neden başarılı? Almanya Mesleki Teknik Eğitimde neden başarılı?
 Devlet Personel Başkanlığından yayınlanan ilanda Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu 130 personel alacak. Yayınlanan ilanda MKE Gazi Fişek fabrikası, MKE Kapsül fabrikası, Makine ve maske fabrikası, Barutsan Roket ve patlayıcı fabrikası Ankara’daki fabrikalarına 35 sürekli işçi alımı yapacak. Kırıkkale de bulunan MKE Destek Fabrikası, MKE Silah fabrikası, Mühimmat fabrikası, Pirinç Fabrikası, Barut Fabrikası, Ağır Silah ve Çelik fabrikası ve Çankırı’da bulunan Silah Fabrikasına toplamda 60 kişi alınacak. MKE ağır silah fabrikası müdürlüğünde ise belirsiz süreli çalıştırılacak toplamda 35 kişi daha alınacak.

İlana başvurmak için İŞKUR sitesinden veya İŞKUR il/ilçe müdürlüklerinden adaylar başvurularını yapabileceklerdir. 130 kişinin alınacağı bölümler ise Kaynakçılık, Makina, Sıhhi Tesisat, Torna Tesviye, Elektrik, Kimya, İş Makinaları Operatörlüğü, CNC, Frezeci, İnşaat, Makine Bakım Onarım, Hidrolik-Pnömatik, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçılık, Endüstriyel Bakım Onarım, Endüstriyel Kontrol, Betonarme Yapı Sistemleri bölümlerinden alınacaktır.

Başvurular 3-12 Ağustos 2016 tarihleri arasında İŞKUR il müdürlükleri veya internet sitesinden alınacaktır. 2014 KPSS'den en az 60 puana sahip olan adayların başvuruları alınacaktır. Makina Kimya Endüstrisinin 95 işçi için yayınladığı Ankara, Kırıkkale, Çankırı da bulunan fabrikalarına başvurmak için ilanın Tam metnine ulaşmak ve gerekli bölümleri görmek için TIKLAYINIZ. MKE Ağır Silah fabrikası müdürlüğünün yayınladığı 35 işçi için ilanın Tam metnine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim