Enflasyonun nedeni; güven ve panik Enflasyonun nedeni; güven ve panik
Mersin Ekonomi Platformu'nun (MEP) seçimlerde tarafsızlık, Mersin İdmanyurdu'na destek ve güçlü Türkiye hedeflediği bildirildi.

    Mersin'de ki 24 derneğin oluşturduğu MEP kentte yayın yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
Mersin Ekonomi Platformu'nun aldığı 3 karar hakkında açıklamalarda bulunan Dönem Başkanı Servet Özkaya, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri başta olmak üzere odaların ve borsaların seçim dönemlerinde herkese eşit mesafede olacaklarını belirtti.

    Sanayici ve tüccarların meclis üyesi seçiminde liyakat ve temsil kabiliyetine önem vereceğine dikkat çeken Özkaya, "Seçilecek kişi sektöründeki herkese eşit mesafede hizmet edecek, sektörün sorunlarına hakim ve bu sorunlara çözüm üretebilen olacak." dedi.

    Mersin İdman Yurdu'nun kentin tanınmasında ve markalaşmasında katkısı olduğunu söyleyen Özkaya, "MİY'i özel olarak önemsiyor ve bundan sonra bu konuda projeler üreterek takımımızı daha ileriye taşıyabilmek için hep beraber destek vermeye hem iş dünyasını davet ediyor hem de MEP olarak yine sizle görüşlerimizi paylaşmış oluyoruz." diye konuştu.

    İç barışın sağlanması ve güçlü bir Türkiye'nin oluşması adına son zamanlarda atılan adımları takdirle karşıladıklarını belirten Özkaya, "Türkiye'nin kendi içerisinde bütün, bölgesinde etkin ve saygın bir ülke konumuna gelmesi için, yaşanabilir, büyük ve güçlü bir Türkiye için katkıda bulunan tüm kesimlere biz de destek veriyoruz. Tüm bu konularda oldukça samimi olduğumuzun bilinmesini isteriz ve Mersin için çaba sarf eden, proje üreten uygulamalara katkı sunan herkese de kapımız kurumsal olarak açıktır." ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim