Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek
13. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı–3T 2015, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Bilgisayar kontrollü son teknolojiye sahip makineler, kalıp ve kalıp tasarımları ve otomasyon teknolojilerinin birarada sunulduğu fuar dört gün sürecek. Fuarın sanayicilere inovasyon, kalite, düşük maliyet, rekabet alanlarında çözüm ortağı olduğuna dikkat çeken Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, katılımcı ve ziyaretçilere en hızlı gelişme potansiyeline sahip pazarlarda iş fırsatları sağladıklarını söyledi.

Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen ve metal işleme, kalıp, otomasyon ve kaynak teknolojileri alanıyla ilgili bütün teknolojileri aynı anda sunan 3T Fuarı’na bu yıl ABD, Hollanda, İsrail, Tayvan, Kore, Almanya, Çin, İtalya, İngiltere, İsviçre, Japonya, Hindistan, Güney Kore, Çek Cumhuriyeti, Lüksemburg, Avusturya ve Türkiye'den yaklaşık 300 firma katıldı. Stantlarda metal işleme makineleri, kalıp, endüstriyel otomasyon, yan sanayi, takım tezgahları, iş güvenliği ekipmanları, birleştirme, kaynak ve kesme teknolojileri ürün ve hizmetleri sergileniyor. Yeni teknolojik trendlerin belirlenmesine de fırsat tanıyan 3T Fuarı’ndan, uluslararası nitelikte başarı bekleniyor.

3T FUARI'NA TİAD DESTEĞİ

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), Yağmur Fuarcılık ile ilk kez yaptığı işbirliğiyle 3T Fuarı’nı katılım bazında destekledi. Takım tezgahları, tamamlayıcı ekipman ve takımlarının ithalatı, ihracatı ve imalatı alanında faaliyet gösteren sanayicileri biraraya getiren TİAD ile Yağmur Fuarcılık'ın yaptığı güç birliğinde fuarın katılımcı yapısı, Türkiye ve dünyanın önde gelen firmalarıyla teknoloji, tasarım ve üretim büyüklüğü açısından oldukça önem kazandı.

Bu fuarın gelecekteki iş ortaklıklarının oluşmasına ve yeni teknolojik trendlerin belirlenmesine de fırsat tanıdığını söyleyen Yüksel Kaya, “3T Fuarı, metal işleme sektöründe bilgisayar kontrollü son teknolojiye sahip makineleri, kalıp ve kalıp tasarımlarını ve otomasyon teknolojilerini biraraya getirmekle üretim süreçlerinin bütünsel ve çok kapsamlı bir biçimde yöneltmesine katkı sunmaktadır. Sanayicilerin inovasyon, kalite, düşük maliyet, rekabet alanlarında çözüm ortağı olmaktadır. Yıllardır yerli ve yabancı birçok firmayı biraraya getiren 3T Fuarı, yatırımcılar için bir araştırma ve birçok yeni tedarikçiyle bağlantı kurma şansı sağlıyor.” dedi.

Yağmur Fuarcılık ve sektör temsilcilerinin hedef pazar olarak belirlediği 95 ülkeden önemli iş bağlantılarının yapılacağı tahmin ediliyor. Profesyonel ziyaretçi yoğunluğunun arttırılması amacıyla Madeni Eşya ile Ticaret ve Sanayi odaları işbirliğiyle ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Yine yurtiçinden sektör temsilcileriyle birlikte belirlenen hedef pazar noktasındaki Aydın, Adana, Konya, Mersin, Çanakkale, Balıkesir, Ankara, Burdur, Bursa, Isparta ve Kütahya illerinden ziyaretçi heyetleri fuara dahil edilecek. 5-8 Mart 2015 arasında devam edecek 3T 2015, dört verimli iş gününü sektör paydaşlarına sunacak. İlk üç gün 10.00-19.00 arasında, son gün saat 18.00'e kadar ziyaret edilebilecek.

Editör: TE Bilisim