Almanya Mesleki Teknik Eğitimde neden başarılı? Almanya Mesleki Teknik Eğitimde neden başarılı?
Bitkisel yağ sektörünün lideri Orkide Yağları, Bursa’nın perakende zinciri Şaypa ile anlaştı. Bursa’da 65 mağazası bulunan Şaypa, müşterilerine sunduğu yağ çeşitlerinin arasına Orkide’yi de ekledi.

Orkide’nin bağlı bulunduğu Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, geçen yıl yüzde 20 büyüyerek önemli bir başarı kaydettiklerini belirterek, Orkide Yağ’ın 2013 yılına büyük yatırımlar ve yeni ürün çeşitleriyle girdiğini söyledi. Küçükbay, Bursa bölgesindeki bu işbirliğini diğer bölgelerde de zamanla uygulayarak, yurtiçindeki etkinliklerini daha da arttıracaklarını kaydetti.

Bursa’da düzenlenen kutlamayla biraraya gelen Şaypa Yönetim Kurulu üyeleri, mağaza müdürleri ve Orkide Yağ bölge temsilcileri, anlaşmadan duydukları memnuniyeti paylaştı. Orkide Yağ Genel Satış ve Pazarlama Müdürü Kaya Büker, iç piyasada "Orkide" markalı ürünlere duyulan güvenin dış pazarda da aynı değerde sağlandığını belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde, güvenle gelen başarımızı daha da yükseltmek için 65 mağazaya sahip Bursa’nın önemli market zinciri Şaypa ile anlaştık.” dedi. Şaypa Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Şaylı da anlaşmanın iki taraf için de önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek, “Mağazalarımızda Orkide Yağ’ın kalitesiyle bir çığır açtığımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Orkide Yağ İstanbul Satış Müdürü Ahmet Yıldız, sektörün devi olarak Bursa’da önemli bir partner edindiklerine dikkat çekerek, anlaşmanın önemini vurguladı. Şaypa’nın Bursa perakende sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Orkide Yağ Bursa Bölge Müdürü Ömer Şahin de, “Bulunduğu sektörde başarıyı korumayı ve ulusal pazarda etkinliğini arttırmayı hedefleyen Şaypa, tedarikçileriyle sağlıklı ve iyi ilişkiler geliştirmesi, ortak başarı için onlara destek vermesiyle tanınıyor. Müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunma adına sürekli araştırma yapan, müşterilerinin mutluluğunu ölçerek daha mutlu kılmanın yollarını arayan Şaypa, Orkide Yağ olarak bizim vazgeçemeyeceğimiz kriterlere uyum sağlıyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim