Müslümanların faiz sorunu Müslümanların faiz sorunu
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin koordinatörlüğünde düzenlenen otomotiv tasarım yarışmasına başvurular 1 Nisan'da sona eriyor. 17 Nisan'da Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde ödül töreninin gerçekleştirileceği 2. Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması başvuruları 1 Nisan’da sona eriyor.

İlki 2012 yılında düzenlenen Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması, tasarım tutkunlarına kendi hayallerindeki tasarımları hayata geçirme keyfini yaşatıyor. Otomotiv sektöründe özgün ürünlerin geliştirilmesi ve tasarım etkinliklerinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen bu yarışmayla, otomotiv sektörü için yenilikçi tasarımların desteklenmesi amaçlanıyor.

"Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması", üniversitelerin ilgili fakültelerinde okuyan lisans öğrencilerinin yarıştığı öğrenci katılımının yanı sıra, değerli bir fikri olan ve katılım şartlarını karşılayan herkese serbest katılımda yarışma imkânı sunuyor.

"Türkiye Otomotiv Sektöründe 2.Ar-Ge Proje Pazarı ve 2.Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması" sektörde çalışan profesyoneller, araştırmacılar, akademisyenler ilgili dallarda eğitim alan öğrenciler ve tüm otomotiv meraklılarını içine alan geniş bir kitlenin yaratıcı fikirlerini ortaya koyabileceği, büyük bir organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Dereceye girenlere yaklaşık 300 bin Türk Lirası toplam para ödülünün dağıtılacağı “Otomotiv Sektöründe 2. Ar-Ge Proje Pazarı" ve " 2.Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması" otomotiv sektöründe Ar-Ge ye, girişimciliğe, sürdürülebilir katma değerlere destek olmak isteyeceklere de öncülük yapmayı, sanayi ve üniversite işbirliğini güçlendirmeyi, hem uluslararası pazarlarda yer bulabilecek ürünler üretilmesini, hem de yarışmacıların tasarımcı kimliğinin güçlenmesini hedefliyor.

Editör: TE Bilisim