Almanya’da Hans, Türkiye’de Niyazi’nin emeklilik mukayesesi! Almanya’da Hans, Türkiye’de Niyazi’nin emeklilik mukayesesi!
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, kaymakamlardan insanı, parayı ve zamanı yönetmede hassas ve dengeli olmalarını istedi.

Kaymakamlarla 2013 yılı mart ayı genel değerlendirme toplantısı yapan Vali Alaaddin Yüksel, “Ankara’da özellikle ve öncelikle yapmamız gereken; Ankara için ortak hedefte buluşan ve Ankara heyecanını yüreğinde taşıyan bizlerin Ankara’yı farklılaştırma stratejilerini etkinleştirerek takım oyunu oynamada gayretlerimizi 2013 yılında daha da arttırmamızdır.” dedi.

Yüksel, Ankara’nın bir dünya şehri olarak önemli özellikler taşıdığını belirterek, “Bir şehrin ulusal ve uluslararası rekabet pozisyonlarının tespit edilmesi ve buna göre de rekabet stratejilerinin somut olarak belirlenerek geliştirilmesi o şehirde sorumluluk üstlenmiş idari oyuncuların yapması gereken en önemli husustur. Hepimiz biliyoruz ki esas olan, sürdürülebilir rekabet avantajının yakalanmasıdır. Bunun yegane yolu da hizmet kalitemizin arttırılmasıdır.” ifadesini kullandı.

KAYMAKAMLARI UYARDI

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, kaymakamlara iletişim ve erişilebilirlik konularındaki uyarılarını tekrarlayıp, “İş ve işlemleriniz hukuka uygun olsun ve vatandaşla ilişkilerinizde insan haklarını daima ön planda tutun, sorunlara çabuk ulaşın ve nihayet hep sorunları çözümden yana olun.” tavsiyesini yaptı.

Yeni yüzyıl şartları içerisinde, algı yönetimi konusunda hassasiyetlerin en üst noktada tutulmasının önemini bir kez daha vurgulayan Vali Yüksel, “İnsanı, parayı ve zamanı yönetmede hassas ve dengeli olun. Değişime olan duyarlılığınızı hep uyanık tutun, önceliklerinizi belirleyin ve yetkin takım çalışmaları yapın. Vizyoner olun ve ilçelerinizde vatandaşlar ile el ele gönül gönüle olun.” dedi.

Editör: TE Bilisim