Osmanlı’nın dış borç belasının hüzünlü hikayesi! Osmanlı’nın dış borç belasının hüzünlü hikayesi!
Avrupa’nın en büyük yayınevlerinden Ernst Klett, Kaynak Holding şirketlerinden Selt Yayıncılık ile anlaşarak Türkiye’de yayıncılık ağını genişletti. 1897 yılında faaliyete geçen Almanya’nın eğitim yayıncılarından Ernst Klett, 20 ülkede başta Almanca olmak üzere birçok yabancı dilin kitap ve materyallerini üretiyor.

Zambak Yayın Grubu Yabancı Yayınlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Çopur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye’de eğitim alanında önemli gelişmelerin yaşandığını söyledi. Çopur açıklamasına şöyle devam etti:

"Avrupa’nın büyük yayınevlerinden Erns Klett ile işbirliğine gittik. Bu kapsamda Ernst Klett Yayınevi’nin ‘Team Deutsch’ Almanca öğretim seti Selt Publising ortak işbirliği ile yayınlanacak. Yayınlarımız, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ve ders saatlerine uygun olarak hazırlandı. Özellikle liselerde ikinci yabancı dil olarak Almanca’yı zorunlu hale getirmesinden sonra öğretmen ve doküman eksikliğini de beraberinde getirdi. Selt Yayınları olarak bu konuyla ilgili çözüm getirmek için bir girişim yaptık. Yeni Almanca kitapla doküman eksikliğinin aşılmasını planlıyoruz. Ayrıca dijital materyallerle de desteklenerek okulların ihtiyacını gidermeyi hedeflemekteyiz."

Editör: TE Bilisim