Dünya bankasının verdiyi krediyi kullanma şartları! Dünya bankasının verdiyi krediyi kullanma şartları!
Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, yeni modellerde farklı bir kasa dizaynı geliştirdiklerini ve geçtiğimiz yıldan daha fazla bir satış hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl yüzde 10 daralan otomotiv sektörü bu yıldan da umutlu değil. Sektörde 2012’de yüzde 10 daralmayla 577 bin civarında satış gerçekleşirken, yeni yılda da beklenti aynı yönde seyrediyor. Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, geçtiğimiz yılki yüzde 10 daralmanın beklenen bir gerçek olduğunu vurgulayarak, bu sene de aynı yönde bir satış olacağı öngörüsünde bulundu.

    Toyota’nın ise satışı artırmak için tüm modellerde farklı bir kasa dizaynı geliştirmeye başladıklarını vurgulayan Bozkurt, “Yeni Auris modelimiz önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak, onun lansman hazırlıklarını yapıyoruz. Bu sene yeni modellerimizde geçtiğimiz yıldan daha fazla satış yapmayı hayal ediyoruz. Çünkü tüm modellerimizde farklı bir kasa dizaynı geliştirmeye başladık, bunun da satışlarımıza çok daha fazla olumlu yansıyacağını düşünüyoruz.” dedi.

    Bozkurt ayrıca, yeni Corolla’nın hazırlıklarının da sürdüğünü ifade etti.

Editör: TE Bilisim