Yahu yapmayın, etmeyin;

Bu yılın Mart ayı işsizlik oranları, geçen yılın Mart ayına mukayeseyle daha da azalmış!..(Gerçek ise işsizlik oranı üç kat daha artmıştır)

Bitmedi:

Bütün dünya ekonomik veriler olarak, salgın hastalık nedeniyle %4-4.5 oranında küçülürken, Türkiye ise % 4.4 büyümüş...(Gülmek serbest????)

Bu milleti hepten mi aptal ve koyun sürüsü, geri zekâlı zannettiniz !?..

Bitmedi:

Halkın geçim sıkıntısına ve bozulan ekonomiyi düzeltmeye çare bulmak yerine, gündem değiştirmekte bir numaralı usta olan hükümetin muktedirleri, Ayasofya'yı sakız yapması, Türkiye'yi yönetemediklerinin açık ifadesidir...Aciz düştüklerini resmidir...

Ayasofya'yı açmak için topu Danıştay'a atmanıza da hiç gerek yok...

Getirmiş olduğunuz mevcut hukuk düzeninde, nasıl olsa iki dudak arasında, bir kararnamelik işe bakar...
Günlerce kamuoyunda ve tv'lerde sakız gibi çiğnetmenin manası da yok...

Artık ucuz lafla, tehdit ve korkutmalarla, bağırmalarla, yalanlarla ve hamasetle Türkiye'yi yönetmek devri çoktan geçti...

Ha şunu da unutmadan, Ayasofya'nın ardından vizyona sürülecek son bir versiyon olarak; "Din elden gidiyor sözüne de asla inanmayın..."
Yüce dinimiz kimsenin elinde ve tekelinde değil... Kurtarıcılara da ihtiyacı yoktur. Bizatihi gönderdiği dini ikmal edecek olan da yine Allah(C C) kendisidir...

( Yüz yılda bir gönderilecek olduğu iddia edilen Müçtehitlik konusu tamamen ayrı bir konudur...)

''Din elden gidiyor " sözlerinin arkasında giden din değil; sonradan elde ettikleri, her türlü rant, makam, saltanat, şatafat, görülmemiş lüks israf ve yağma düzenin devamıdır!...

Peki ya muhalefet !?..

AB, Macar ekonomisine darbe vurmaya hazırlanıyor AB, Macar ekonomisine darbe vurmaya hazırlanıyor

Nerde sizin çözüm üreten, bozulan dengeleri düzeltecek projeleriniz?..

Halkın sıkıntılarını giderecek, geçinme şartlarını iyileştirecek, çözüm önerileriniz Nerde?... Türkiye'yi bu karanlıktan kurtaracak planlarınız hazır mı?..Biz henüz laftan başka birşey görmedik!..

Bırakın artık iktidarın dümen suyunda yüzmeyi.. Çıkın artık muktedirlerin gündem değiştiren polemiklerinden...Kendi işinize bakın.

Yirmi sene sonra hâlâ, yaptığı bütün tahribatlara rağmen, %,35'e yakın oy kitlesini koruyabiliyorsa bu da Eyy muhalefet sizin ayıbınızdır sizin!..


11.06.2020/ Ümraniye

Editör: TE Bilisim