Müslümanların faiz sorunu Müslümanların faiz sorunu
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Valiliği ve Konyaaltı Otelciler ve Turistik Tesisler Birliği Derneği (KOTEB) desteği, Türk Hava Yolları’nın (THY) ulaşım sponsorluğunda, Lübnan Seyahat Acentaları Birliği Başkanı (ATTAL) Jean ABBOUD ile 18 seyahat acentesi yetkilisinden oluşan heyeti Antalya’da ağırladı.

    Programda ağırlıklı olarak Belek, Kundu ve Kemer’deki tesislerde incelemelerde bulunacak Lübnanlı heyet, son gün de THY, Antalya’da turizm sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşları ile toplantı yapacak. Suudi ve Kuveyt, Katar ile Bahreyn’den tur operatörleri ile Japonya Seyahat Acentaları Birliği JATA’nın yönetim kurulu üyelerini bölgeye getirip turizm aktörleriyle ikili görüşmeler sonrasında tur programları yapmasını sağlayan BAKA, sürdürülebilir turizm ve bölge ağırlıklı yeni tur programlarının oluşturulması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla yeni bir çalışmaya daha imza attı.

    Ulaşımı THY’nin, konaklama ve transferleri otel ile seyahat acentelerinin destek sağladığı organizasyonda BAKA, yeni Fam Trip (Tanıtım gezisi) programında Lübnan’ın önde gelen seyahat acenteleri ve tur operatörlerini Antalya’ya getirdi.

Uzun süreli konaklama yapan, alışveriş alışkanlıkları yüksek ve nitelikli Arap turistleri çekmek amacıyla hazırlanan yeni Fam Trip için THY’nin özel misafirleri olarak ülkelerinden İstanbul bağlantılı Antalya’ya gelen Lübnan Seyahat Acentaları Birliği Başkanı (ATTAL) Jean Abboud ile seyahat acentası yetkilileri havalimanında, BAKA Antalya Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Alaattin Özyürek ile uzman Seyitcan Altınkaynak, Konyaaltı Otelciler Birliği (KOTEB) ile Termessos Seyahat Acentası yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Antalya ve çevresini çok iyi tanıdıklarını ve tesisleri görmek isteyen Lübnanlı tur operatörleri, programının büyük bölümünde Belek, Kemer ve Kundu’daki otelleri gezip incelemede bulunacak. ANFAŞ Hotel Equipment Fuarı ile Antalya Aquarium, Zeytintaş Mağarası ziyaretlerinin de olduğu Fam Trip programının son günü de, Antalya’da turizm sektörünün önde gelen kurumlarının katılacağı bir tanışma toplantısı gerçekleştirilecek.

ATTAL Başkanı Jean Abboud başkanlığındaki seyahat acentaları yöneticilerinden oluşan heyette, Lübnanlı acentelerden Connecting’dan Rouwayda Faddoul Abboud, El-Ajouz’dan Hassan El Ajouz ile Souad El Ajouz, Nadia’dan Guenady Rajı, World Wide’dan Nabil Marwanı, Viviane’dan Nassour Vıvıane, Beırut’dan Hassan El Zeın, Daher Travel’den Ali Daher Barakat’dan Mirvat Azzam, Straıght Line’dan Maroun Daher, Wild Discovery’dan Jeanine El Habre, Hajjar’dan Paule Hajjar, Eagle’dan Amer Dabbousı, Pegasus’dan Nicolas Valerık, Ace’den Ibrahim Shaker Avst Holidays’dan Mazen El Naboulsı, Tıme Of Holıdays’den Sherif Queidi Reda ile ATTAL Genel Sekreteri Toufic Kayrouz yer alıyor.

Editör: TE Bilisim