AB, Macar ekonomisine darbe vurmaya hazırlanıyor AB, Macar ekonomisine darbe vurmaya hazırlanıyor
Allah yedirmesin diyorum. Virüsle mücadele edildiği şu süreçte fırsattan istifade diyerek ülkemizin milleti ile birlikte yaşadığı sıkıntılı gününde  kim sattığına 1 kuruş zam yaptı ise özellikle maske, kolonya, ateş ölçer, dezenfektan ile hastaların imdadına yetişecek olan hayati öneme haiz solunumunu sağlayan ve devletin sağlık uygulama tebliğinde belirleyip firmalara ödediği fiyatların çok çok üzerine çıkarak insanların alım gücünü fırsatçılığa çevirerek oksijen konsantratör cihazına 5-10 bin TL, ventilatör cihazına 35-80 bin TL fiyat çekenler, bu dünyanın ebedi mahşeri alemi var!

Vatana ihanetten yargılanmalısınız. 

Halkın sağlığını tehlikeye atıyorsunuz, insanlar evini barkını aracını satıp kredi çekip cihaz almaya çalışıyor. Haram olsun kazandığınız her kuruş, sanki sizin ailenizin veya kendinizin koruma zırhı var. Gün ola harman ola ilahi adalete havale ediyorum.

Bu günlerde devlete millete destek olun hastaneden evine taburcu olacak cihaz alım gücü olmayan kurum stoklarında mevcut olmadığı durumlarda hasta ve hasta yakınlarına SUT'de belirlenen fiyatlardan satarsanız mağduriyetler giderilir, bire alıp  beşe satarak kazandım zannettiğin paranın hayrını göremezsin kul sormazsa Allah sorar benden demesi sizden uygulaması.

Uyan mazlumun duasını uymayan ahını alır hadi pazartesi görelim uyacak yiğit firma varmı bekliyorum, bizler görev başındayız uyacak müjde verecek vatandaşı güldürecek varmı? Bu arada işini ahlakî yapan firmalara teşekkür ediyor onları yazdıklarımdan tenzih ederek sözüm ticari ahlaksızlık yapanlaradır.

Allah bu vatana millete yardım edip el birliği ile emek sarf eden devletin üst kademesinden en alt kademesine kadar hepsini Rabbim korusun, tüm hastalarımızın ALLAH şifa ile yardımcısı olsun, sağlıkcılarımıza güç kuvvet versin hepsini korusun, ebediyete intikal edenlere Rabbim rahmet eylesin.

Kamil Çetinkaya

Editör: TE Bilisim