Müslümanların faiz sorunu Müslümanların faiz sorunu
İzmir 19. MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda madencilik sektörüyle buluşan Volvo Kamyon, sektörden tam not aldı. Kısa süre önce dünya tanıtımı yapılan yeni Volvo FH ise Türkiye’de ilk defa Marble Fuarı’nda sergilendi. Yeni FH serisinin yanı sıra madencilik ve doğaltaş sektörünün ağır tonajlı işlerinin üstesinden gelen Volvo FMX ve FM modelleri de fuarda büyük ilgi gördü.

Taş ocaklarındaki zorlu arazilerden, fabrika çıkışlarındaki nakliyeye kadar her alanda yüksek performans ve verimlilik sunan Volvo Kamyon, doğaltaş sektörünün en önemli araç tedarikçileri arasında ön plana çıkıyor. Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut, bu yıl 19.'su düzenlenen MARBLE Fuarı’ndan iyi verim aldıklarını söyledi.

Geçen sene de fuarda madencilik ve doğaltaş sektörü ile buluştuklarını hatırlatan Tuğut, “Volvo Kamyon olarak bizim için hem bu sektör hem de Ege Bölgesi büyük önem taşıyor. Ege Bölgesi'ndeki yatırımlarımızı artırırken MARBLE Fuarı gibi özel bir organizasyonda müşterilerimiz ile bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. Doğaltaş ile madencilik sektörüne sunduğumuz ürün ve hizmetler bu sektördeki operasyonlara büyük destek oluyor. Bu sektörün ağır tonajlı ve zorlu ortamlardaki taşımacılık görevlerinde Volvo Kamyon olarak tüm performansımız ve gücümüz ile yer alıyoruz. Volvo’nun dünyaca ünlü yürüyen aksamı özellikle zorlu arazilerde ve yüklerde farkını hissettiriyor. Şasi seçeneklerinin son derece çeşitli olması, kabinlerin konfor ve güvenlik donanımı da büyük avantaj sağlıyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim