MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Elbistan'ın ikinci özel hastanesi olan Nehir Hastanesi açıldı.

Yaklaşık 1 yıl önce yönetim kadrosundaki değişiklikten sonra başlayan fiziki ve tıbbi donanımdaki yenileme ve gelişmeyle birlikte özel hastane statüsü kazanmak için çaba yürüten Özel Elbistan Tıp Merkezi, artık Özel Elbistan Nehir Hastanesi olarak hizmet verecek. Özel Elbistan Nehir Hastanesi olarak ruhsat işlemlerinin tamamlandığını belirten Başhekim Ali Yıldırım, hasta haklarına saygılı, tıbbi etik kurallara uyan, eğitimli, titiz, insana değer veren, nitelikli ve doğru sağlık hizmeti sunma amacını taşıdıklarını söyledi.

Özel hastane ruhsatının alınmasının ardından doktor kadrosunda ve diğer sağlık hizmetlerinde süreklilik arz eden bir süreç başlatacaklarını kaydeden Özel Elbistan Nehir Hastanesi Başhekimi Ali Yıldırım, “Yaklaşık 7 yıldır Özel Elbistan Tıp Merkezi olarak faaliyet gösteren kurumumuz yaklaşık 1 yıl önce başladığı hastane dönüşüm sürecini tamamlamış olup 20 Şubat 2013 tarihi itibariyle özel hastane ruhsatını almıştır. Özel Elbistan Nehir Hastanesi olarak faaliyetine devam edecektir. Özel Elbistan Nehir Hastanesi olarak, yeni doğan ve genel yoğun bakım üniteleri, 2 adet tam teşekküllü ameliyathanemiz, 7/24 acil servisimiz, deneyimli hekim kadromuz ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla Elbistan halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte doktor kadrosu genişletme ve yapacağımız yeni yatırımları ile Elbistan’da sağlık alanında önemli adımlar atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başhekim Yıldırım, “Toplumun yaşam standardını yükseltmek için; hasta haklarına saygılı, hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı, tıbbi etik kurallara uyan, eğitimli, titiz, insana değer veren, nitelikli ve doğru sağlık hizmeti sunan, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir kurum olma bilinciyle hareket edeceğiz. Çağdaş bilgi ve deneyimi, modern tıbbi altyapısı, tıbbın birçok alanında tercih edilen bir sağlık kuruluşu olarak, her zaman ve her koşulda, doğru teşhis ve tedaviyi sunan bir hastane olmak en büyük hizmet politikamız olacaktır. Böylece sahip olduğumuz vizyon, misyon ve değerlerden ödün vermeden; yeniliklere açık ve profesyonel yönetim kadrosu, tıbbi etik değerleri ön planda tutan hekimleri, yasalara bağlı, hasta haklarına saygılı, hizmette, ulusal sağlık standartlarını yakalayan bir sağlık kuruluşu olmak için hizmetimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim