Terörle mücadele eski şube müdürü Ömer Köse'nin annesinin sözleri"Canını sıkma oğlum hırsızlar utansın,utanacak bir şey yok" "yapanlar utansın bak kirada oturuyorlar.Türkiye için uğraştılar" fazla söze hacet var mı? Dün jakoben Atatürkçülük ve laiklik istismarı ile dinsizlik yapıp milleti canından bezdirenler hiç haksız olmadılar.

Darbelerin kudretli generalleri hiç haksız olmadılar. Kenan Evren Ülkücü fidanları içeri tıkayıp idam sehpalarına götürürken hiç haksız olmadı(İ) çünkü onun elinde iktidar gücü ordu gücü vardı.Allah adaletten ayrılanları iktidar gücünü ölümsüz zannedenlerin sapkınlığından korusun. Kenan Evrenleri ömrünün hitamında İbretle izliyoruz.Bu alemin ahiret alemi toprağın da altı vardır. Çünkü onların elinde güç vardı güç sahibi hiç haksız olur mu?Hiç bir güç servet şöhret saltanat ve taht ebedi değildir. Bu topraklar binlerce yıldır nice güç sahiplerini bağrına hapsetti bu dünya fani hiç davranış karşılıksız değildir.

Kendini güç tutulmasına ve zehirlenmesine kaptıranlar, acilen adalete teslim olmalı başkalarına adaletle muamele etmelidirler. Mübarek dini ve milli değerlerimizin orjinal haline teslim olmalı, kendilerini acilen tedavi ettirmelidirler. Bugünün dünden ne farkı vardır? Sadece elinde gücü bulunduran dayatan şahısların ismi değişmiştir. Bu böyle gitmez adalet bir gün herkese lazım olur "bir topluluğa olan düşmanlığınız sizi adaletten alıkoymasın" bu hakikat bu kadir gecesi ve ramazan ayında ne anlam ifade eder? Paralel edebiyatı çok kötü sırıtıyor ve utanç verici bir ikiyüzlülük haline geldi. PKK paraleli ile sarmaş dolaş olanlar cemaat paraleli suçlamaları ile yatıp kalkmaları, dillerine dolamaları çifte standardın ilkesizliğin suç üstü yakalanmasıdır. En iğrenç tarafta bu muameleye muhatap olan ve izleyenlerin sessizliği sağırlığı dilsizliği ve bakar körlüğü vicdanları kanatıyor. Bu olaylara tepkisizlik, TV lerle yandaş medya ile keyfiliğe çanak tutmak, ülkem adına mensup olduğumuz mübareke dini ve milil değerler adına utanç vericidir