Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın taraftarları, Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde de takımlarını yalnız bırakmadı. Maçı televizyonlardan takip eden taraftarlar, 90 dakikayı heyecanla izledi.

Şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarlarından Fırat, Cihan Haber Ajansı mikrofonlarına, “Güzel maç oldu. Aslında bir kaç tane daha atardık. Mutluyuz. Türkiye'de olmak isterdim. Irak'ta da her yerde peşindeyiz. Galatasaray nerede biz orada.” diye konuştu.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen İsmet Abdik ise “Erbil'de geçen sene de şampiyonluğu burada izlemiştim. Iraklı kardeşlerimle beraber maçı seyrettik. Onları da Galatasaraylı yaptık. Seneye inşallah kardeşimle şampiyonluğu Türk Telekom Arena’da seyredeceğiz.'' şeklinde konuştu

Erbilli Serbest Ahmet ise Galatasaray formasıyla maçı son dakikasına kadar takip etti. Ahmet, Cihan’a, “Ben bir Erbilli Kürt olarak Galatasaray takımını çok seviyorum. Galatasaray kanıma işlemiş. Şampiyon olduğu için gerçekten çok mutluyum.” ifadesini kullandı.

Nagihan Dirgeneli ise “19. şampiyonluğumuzu Erbil'de yaşamak kısmetmiş. Kutlu olsun, tebrik ediyoruz. Galatasaray’a yurt dışında bize böyle bir gururu yaşattığı için de teşekkür ediyoruz.” dedi.

Erbil Türkmenlerin’den Galatasaray taraftarı olan Erol İlhanlı da, “Çok mutluyuz. Önce bütün Galatasaray camiasını tebrik ediyorum, sonra oyuncuları tek tek. Teşekkür ederim bize bu şampiyonluğu yaşattıkları için. Galatasaray'ın şampiyon olması artık geleneksel hale geldi.” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim